Events Calendar

Download as iCal file
Disrupting the Cybersecurity Status Quo, CyberSecurity Summit 2018 (paloalto networks)
Thursday 21 June 2018, 08:00am - 05:00pm
Hits : 72

https://get.info.paloaltonetworks.com/webApp/cybersecurity-summit-2018-melbourne?referer=https%3A%2F%2Fwww.linkedin.com&utm_content=cybersecurity-summit-mel-invite&utm_medium=social-email&utm_source=marketing

This year’s Cybersecurity Summit in Melbourne will be the biggest event of its kind. Join us at Margaret Court Arena on 21 June to hear global and local speakers sharing their expertise and experiences in securing our digital way of life. From keynote addresses to technical and industry presentations, exhibits, and opportunities to network with security professionals from around Australia and the region, the Cybersecurity Summit is the place to find answers for all your cybersecurity questions.

Agenda

*The agenda is being developed in conjunction with our partners, industry speakers and customers and will be continually updated in the lead-up to the event. Check back to see details on our key speakers.

TIME TOPIC SPEAKER DURATION
8.00am Doors open: coffee, yoghurt bowl/pastries Exhibition opens 50 mins
9.00am Welcome Simon Green, Senior VP, APAC 5 mins
9.05am Government Welcome TBC 10 mins
9.15am Keynote Mark McLaughlin, CEO & Chairman 30 mins
9.45am Keynote Customer panel 30 mins
10.15am Keynote Diamond sponsor 30 mins
10.45am Break Morning Tea 30 mins
11.15am Panel Technology panel 20 mins
11.35am Panel Government panel 20 mins
11.55am Session Platinum Sponsor 20 mins
12.15am Session Platinum Sponsor 20 mins
12.35pm Session Palo Alto Networks 20 mins
Lunch 60 mins
TIME BREAKOUT 1 BREAKOUT 2 DURATION
1.55pm Palo Alto Networks Palo Alto Networks 20 mins
2.20pm Industry Speaker Industry Speaker 20 mins
2.45pm Gold Plus Gold Plus 20 mins
3.05pm Afternoon break Afternoon break 15 mins
3.20pm Industry Speaker Industry Speaker 20 mins
3.45pm Palo Alto Networks Palo Alto Networks 20 mins
4.05pm Drinks Drinks 1 hour
5.05pm Close Close

 

Location Margaret Court Arena and Melbourne Park Function Centre, Melbourne